Karácsonyi fotózás

természetes, letisztult és időtálló fényképek egy csöppnyi ünnepi fűszerrel

2019. November 1-től December 31-ig a karácsonyi díszbe öltözik gyermekbarát napfény műtermünk, a gyermek és családfotózásokat a következő csomag keretein belül tervezzük:

Karácsonyi csomag

Körülbelül 60 perces fotózás karácsonyi, téli díszletek között az egész család számára.
(3-4 háttér és enteriőr, 2-3 öltözet ruha)
40 darab retusált kép normál és webes méretben tárhelyre feltöltve.

A csomag ára 70 ezer Ft, mely a szűk családra vonatkozik: Anya, Apa, Gyerekek, a további résztvevők 5000 Ft/fő áron csatlakozhatnak.
Különböző csodálatos nyomtatott anyagok megrendelése külön árlista alapján lehetséges.

Időpontot foglalok

Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás

Hogyan készülhettek?

A fotózásra olyan ruhákban érkezzetek, amikben együtt is jól mutat a család. Az idei díszleteink között jól fognak érvényesülni az ünneplő ruhák, fehér, arany, ezüst, rózsaszín, szürke, barna és natúr színek. A műteremben van lehetőség átöltözni egy következő szettbe is. Rengeteg kiegészítővel és látványos darabbal készülünk mi is, amikből szabadon válogathattok.

Mi a fotózás menete?

Kérjük mihamarabb egyeztessetek időpontot, amint a szándék megfogalmazódik Bennetek, mert november végére mindig elfogynak a helyek. Időpont egyeztetés előtt gondoljátok végig hány órás időpontok melyik napokon a legmegfelelőbbek. Ha lehetséges pontosan érkezzetek a megbeszélt időpontra, a fotózásokra másfél órát tartunk fenn, de erre az időre szükség van ahhoz, hogy a gyerekekkel kapcsolatot tudjunk teremteni és a felnőttekkel is meg tudjunk inni egy kávét, hogy megismerkedjünk vagy, hogy megbeszéljük kivel mi történt a legutóbbi fotózás óta.
A csomag ellenértékét kérjük szépen kiegyenlíteni a fotózás alkalmával. A retusált képeket nyomdai és webes méretben fel fogjuk tölteni egy tárhelyre melyről mailben küldünk értesítést legkésőbb 10 napon belül.
A karácsonyi ajándéknak szánt nyomdai anyagok átvételét a december 21-22.-i hétvégén tervezzük.

Várjuk jelentkezéseteket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 ivett.szabo@gmail.com
 Szabó Ivett: +36 30 323 3609
 Kelemen Krisztina: +36 30 280 8068
 1076 Budapest, Százház u. 29-37.
Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás