Karácsonyi fotózás

természetes, letisztult és időtálló fényképek egy csöppnyi ünnepi fűszerrel

2017. Október 24-től December 31-ig a karácsonyi díszbe öltözött gyermekbarát napfény műtermünk, a gyermek és családfotózásokat az két csomag keretein belül tervezzük:

Kiskarácsony csomag Krisztával

Körülbelül 45 perces fotózás karácsonyi, téli díszletek között az egész család számára.
20 darab retusált kép normál és webes méretben tárhelyre feltöltve.

A csomag ára 30 ezer Ft, mely a szűk családra vonatkozik: Anya, Apa, Gyerekek, a további résztvevők 5000 Ft/fő áron csatlakozhatnak.
Különböző csodálatos nyomtatott anyagok megrendelése külön árlista alapján lehetséges.

Nagykarácsony csomag Ivettel

Körülbelül 60 perces fotózás karácsonyi, téli díszletek között az egész család számára.
40 darab retusált kép normál és webes méretben tárhelyre feltöltve.

A csomag ára 50 ezer Ft, mely a szűk családra vonatkozik: Anya, Apa, Gyerekek, a további résztvevők 5000 Ft/fő áron csatlakozhatnak.
Különböző csodálatos nyomtatott anyagok megrendelése külön árlista alapján lehetséges.

Időpontot foglalok

Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás

Hogyan készülhettek?

A fotózásra olyan ruhákban érkezzetek, amikben együtt is jól mutat a család. Az idei díszleteink között jól fognak érvényesülni az ünneplő ruhák, fehér, arany, ezüst, rózsaszín, szürke, barna és natúr színek. A műteremben van lehetőség átöltözni egy következő szettbe is. Rengeteg kiegészítővel és látványos darabbal készülünk mi is, amikből szabadon válogathattok.

Mi a fotózás menete?

Kérjük mihamarabb egyeztessetek időpontot, amint a szándék megfogalmazódik Bennetek, mert november végére mindig elfogynak a helyek. Időpont egyeztetés előtt gondoljátok végig hány órás időpontok melyik napokon a legmegfelelőbbek. Ha lehetséges pontosan érkezzetek a fotózásra, a fotózásokra másfél órát tartunk fenn, de erre az időre szükség van ahhoz, hogy a gyerekekkel kapcsolatot tudjunk teremteni és a felnőttekkel is meg tudjunk inni egy kávét, hogy megismerkedjünk vagy, hogy megbeszéljük kivel mi történt a legutóbbi fotózás óta.
A csomag ellenértékét kérjük szépen kiegyenlíteni a fotózás alkalmával. A retusált képeket nyomdai és webes méretben fel fogjuk tölteni egy tárhelyre melyről mailben küldünk értesítést legkésőbb 10 napon belül. A karácsonyi ajándéknak szánt nyomdai anyagok átvételét a december 18-19.-i hétvégén tervezzük.

Várjuk jelentkezéseteket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 fotomuhely@szaboivett.hu
 Szabó Ivett: +36 30 323 3609
 Kelemen Krisztina: +36 30 280 8068
 1076 Budapest, Százház u. 29-37.
Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás